VVD Dordrecht betreurt val kabinet

20 februari 2010
VVD Dordrecht betreurt val kabinet

DORDRECHT - Lijsttrekker Ferdinand van den Oever van de VVD Dordrecht heeft teleurgesteld gereageerd op de val van het kabinet, vannacht. "Dit is slecht voor het land. Ik begrijp niet dat de PvdA zo diep heeft kunnen zinken en de zaak daardoor zo op scherp heeft gezet. Dit zal ongunstig uitwerken voor de PvdA, want in de politiek geldt: wie breekt, betaalt." Van den Oever steunt politiek leider Mark Rutte in zijn kritiek.

"Nederland staat in de wereld in zijn hemd. En hoe kun je accepteren als premier van normen en waarden dat dit allemaal zo gebeurt, terwijl het kabinet de economische-, noch de veiligheidscrisis aanpakt?", aldus Mark Rutte in een officiële verklaring. "Voor Nederland is het goed dat dit kabinet is gestopt. De VVD wil zo spoedig mogelijk verkiezingen en een snelle formatie, zodat een nieuw kabinet het economisch herstel ter hand kan nemen."

De campagne van de VVD Dordrecht gaat volop verder. "De komende verkiezingen zijn gemeenteraadsverkiezingen en die gaan over onze stad. Ik vermoed wel dat de val van het kabinet invloed heeft op de verkiezingen, maar ik hoop dat de kiezer toch naar de eigen stad wil kijken."

De VVD Dordrecht heeft wel direct ingespeeld op de actuele situatie. De leden van het campagneteam hebben al posters opgehangen en t-shirts laten drukken met de tekst: "Het kabinet is gevallen. Kan ons land eindelijk weer opstaan."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.