RSB-voorzitter Arjen Postma opent achtste het Witte Haen schaaktoernooi

20 februari 2010

DORDRECHT - De voorzitter van het schaakdistrikt RSB, Arjen Postma, opent op woensdag 24 februari het achtste schaaktoernooi in lunchroom den Witte Haen aan de Groenmarkt. Het schaakevenement begint om 10 uur aan de Groenmarkt 15. Het Witte Haen-schaak is een vorm van schaakpromotie die wordt gedragen door de verenigingen Dordrecht (Gert Zwartjes), de Willige Dame (Hans Berrevoets), Zwijndrecht (Kees van 't Hoff) en Sliedrecht (Mark van Hulst). Meer info op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.