Twee aanhoudingen na aanrijding in de Hooftstraat

22 februari 2010

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagmiddag 20 februari twee aanhoudingen verricht na een aanrijding in de De Hooftstraat. Een jongen op een scooter reed tegen een personenauto die geparkeerd stond. Hierdoor scheurde de bumper en raakte een ruitenwisser beschadigd. De scooterrijder reed na de aanrijding door.

Helaas voor hem waren er meerdere getuigen van de aanrijding. Hierdoor kwam de politie uit bij een woonadres in de Vossiusstraat. Daar binnen waren een aantal jongeren waarvan er uiteindelijk 1 bekende verantwoordelijk te zijn voor de aanrijding, een 19-jarige knul uit Dordrecht. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Daarna mocht hij weer naar huis. In de woning aan de Vossiusstraat vroeg de politie de bewoner van het pand naar de betreffende scooter. Die stond in de achtertuin en bleek bij navraag in het politiesysteem als gestolen gesignaleerd te staan.

De 18-jarige bewoner werd daarop ook aangehouden. Op het politiebureau bekende hij de scooter in de nacht van vrijdag op zaterdag te hebben gestolen in de Brittenburg. De rechtmatige eigenaar deed hiervan direct aangifte en is inmiddels in kennis gesteld. Hij krijgt de scooter terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.