Damclub Dordrecht eindigt op de 3e plaats en speelt een promotiewedstrijd

22 februari 2010
Damclub Dordrecht eindigt op de 3e plaats en speelt een promotiewedstrijd

DORDRECHT - Damclub Dordrecht wist door een overwinning van kampioen GDC Gorinchem op PSV Dammen toch nog net de derde plaats in de 1e klasse C over te nemen van PSV hetgeen recht geeft op een promotiewedstrijd.

Het Dordtse tiental verpletterde in Tilburg Micone 2 met maar liefst 18-2. De acht winstpartijen kwamen op naam van Rob van Eijk, Randy Horne, Nico Knoops, Hans Giphart, Aart de Bruin, Anton Kosior, Fred en Joop Roedolph. Tanya Chub en Ton van Bokhoven moesten met remise genoegen nemen. Dordtenaar Joop Roedolph werd algemeen topscorer in de eerste klasse C met 20 punten.

De promotiewedstrijd zal op zaterdag 6 maart worden gespeeld en het rooster koppelde Damclub Dordrecht aan Denk & Zet uit Hardinxveld-Giessendam. Hierdoor kunnen niet alle drie de regioteams in één jaar promoveren maar gaat er in ieder geval samen met GDC Gorinchem ook een tweede team terug naar de Hoofdklasse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.