Verdachte met wapen aangehouden op het Suze-Groeneweg-erf

23 februari 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige automobilist uit Dordrecht is op 23 februari aangehouden. Kort voor zijn aanhouding had hij op een parkeerplaats elders in de wijk Stadspolders ruzie gezocht met een kennis en diens twee vrienden. De ruzie werd gesust en de verdachte reed weg.

Het conflict leek voorbij, maar de verdachte keerde even later terug en bedreigde het slachtoffer en diens vrienden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De politie werd gewaarschuwd en er werd direct naar de verdachte gezocht. Op het Suze-Groeneweg-erf werd hij aangetroffen aan aangehouden. Het wapen werd bij hem gevonden en in beslaggenomen. Het bleek niet om echt vuurwapen te gaan, maar om exemplaar dat er sprekend op lijkt. De man is ingesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.