RTV Dordrecht peilt mening over schoonmaken van straten

23 februari 2010

DORDRECHT - Nog tot donderdag kan op www.RTVDordrecht.nl worden gestemd over hoe we vinden dat de straten worden schoongemaakt in Dordrecht. In de nieuwsuitzending van donderdasgavond 18 uur wordt de uitslag bekend gemaakt en zal het onderwerp verder worden uitgewerkt.

De tussenstand van dinsdagmorgen:

Stelling:
Bewoners van de Staart klagen over zwerfvuil op straat. Vindt u dat de straat in Dordrecht goed wordt schoongemaakt?

Ja

 32% 


Nee

 68% 


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.