Burgemeester Arno Brok opent Infomarkt en politiek debat in Wilhelminakerk

23 februari 2010

DORDRECHT - Burgemeester Arno Brok opent donderdag 25 februari om 15 uur de Infomarkt in de Wilhelminakerk in Dordrecht.
Hij opent het politieke historische debat om 20.00 uur in de kerk.

De hoofdthema's zijn van het politieke, historische debat zijn: communicatie, historisch erfgoed, religie en identiteit/integratie. Kerkhistoricus prof. Fred van Lieburg en de voorzitter van de Stichting Historisch Platform, drs. Elisabeth van Heijningen, leiden de thema's in.  De journalisten André Diepenbroek en Hans Berrevoets zijn gespreksleider.

De deelnemers aan het debat zijn:
Jan Lagendijk (PvdA), Ferdinand van den Oever (VVD), Piet Sleeking (Beter voor Dordt), Wim van der Kruijff (CDA), Jan Willem van Dongen (D66), Mary Ruisch (GroenLinks), Aaike Kamsteeg (Christenunie/SGP) en Henk Tazelaar (Verenigde Seniorenpartij).

De voorzitter van de Vereniging Oud Dordrecht, Henk Bax, zal rond kwart over tien het debat afsluiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.