Columbusdebat: Dordrecht heeft een te negatief imago

24 februari 2010

DORDRECHT  Columbusmagazine gaat over reizen en geeft ook ruimte voor een gesprek, bijvoorbeeld over het imago van Dordrecht dat volgens mensen te negatief is, zo schrijft een lezers:

Als rechtgeaarde Dordtenaar kan ik het niet laten; mijn stad heeft een te negatief imago dan nodig. Kijk eens verder dan de A16 en flats in de buitenwijken. Het oude centrum is een historisch pareltje, de stad telt grote aantallen monumenten. Bezoek met name eens de oude havens, grote kerk en wijnstraat en ga een hapje eten in Villa Augustus van de eigenaren van hotel New York. Maak er een weekendje van door er ook op uit te trekken in de Biesbosch (kano, boot of rondvaarttochten) en op zoek te gaan naar de bevers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.