Ruiten vernield in de wijk Stadspolders, politie zoekt getuigen

24 februari 2010

DORDRECHT - Op zeker twee adressen in de Dordste wijk Stadspolders zijn op 23 februari ruiten vernield. Op het Rudyard-Kipling-erf sneuvelde rond 20.40 uur een ruit aan de achterzijde van een woning. 25 minuten later werd een ruit aan de achterkant van een huis aan het Aletta Jacobs-erf vernield, doordat er een voorwerp tegenaan was gegooid.

De schade loopt in de honderden euro’s. De politie heeft beide zaken in onderzoek en roept wijkbewoners op samen met de politie een oogje in het zeil te houden en bij verdachte situaties meteen de politie te bellen. Wie getuige is geweest van de vernieling of informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de wijkpolitie van Dordrecht-Oost.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.