Man wordt aangehouden voor rijden zonder gordel, maar wordt betrapt met honkbalknuppel en inbrekersgerei

24 februari 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige automobilist uit Dordrecht is op 23 februari aangehouden. Hij had net een bekeuring wegens rijden zonder autogordel gekregen en vond het nodig daarvoor een agent uit te schelden. Die accepteerde dat niet en hield de man aan.

In zijn auto lagen een honkbalknuppel en inbrekersgereedschap, dat in beslag is genomen. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.