Johan de Wittspeld voor twee actieve vrijwilligers

25 februari 2010

DORDRECHT - Wethouder J.H. Lagendijk reikte op woensdag 24 februari 2010 twee Johan de Wittspelden uit aan de heren A.V. Kerkhoff en B. Sint Nicolaas. Beiden zijn bijna dertig jaar actief als vrijwilliger en zetten zich vanaf 1980 in voor een betere leefbaarheid en grotere sociale samenhang in diverse wijken, zoals het Lijnbaangebied, de Bleijenhoek en Matena’s pad. Sinds 2008 zijn beide heren ook actief in Stadspolders.Voor een Johan de Wittspeld kunnen personen worden voorgedragen die zich gedurende een aantal jaren (minimaal tien) op bijzondere wijze en geheel belangeloos hebben ingezet voor de Dordtse samenleving.Toekenning geschiedt door het college van Burgemeester en Wethouders op voorstel van één van zijn leden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.