Man aangehouden na vernieling ruiten aan de Troelstraweg

26 februari 2010

DORDRECHT - Een 42-jarige man uit Papendrecht is in de nacht donderdag op vrijdag 26 februari aangehouden nadat hij enkele ruiten had vernield. De man was aan de Troelstraweg op bezoek geweest bij een 32-jarige vrouw uit Dordrecht toen onenigheid ontstond.

Hierop sloeg de man de ruit van de voordeur van de woning van de vrouw in evenals een ruit van de galerij. Vervolgens ging de man er in zijn auto vandoor. De vrouw belde de politie die de man even later zag rijden over de Troelstraweg. Na een korte achtervolging wist zij de man op de Rijksstraatweg aan te houden. Toen bleek tevens dat de man onder invloed reed en niet over een geldig rijbewijs beschikte. De man is meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.