Vrouw aangehouden voor winkeldiefstal aan de Voorstraat en Johan de Wittstraat

26 februari 2010

DORDRECHT - Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht is donderdagmiddag 25 februari aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw werd door een beveiligingsbeambte betrapt toen zij bij een warenhuis aan de Voorstraat een kledingstuk wilde meenemen zonder dit te betalen.

Bij het controleren van haar tas werd tevens een gestolen kledingstuk van een kledingzaak aan de Johan de Wittstraat aangetroffen. De politie kwam ter plaatse en heeft de vrouw aangehouden. Ze is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.