Aanrijding met drie personenauto's bij drechttunnel

26 februari 2010

DORDRECHT - Donderdagmiddag 25 februari heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s. Dit gebeurde op de A16 op de hoofdrijbaan in de richting van Breda ter hoogte van de Drechttunnel. De bestuurster van een van de auto’s, een 29-jarige vrouw uit Oosterhout, merkte vermoedelijk een file te laat op, waardoor een aanrijding met twee andere auto’s ontstond.

De vrouw uit Oosterhout bleef ongedeerd, net als de bestuurders van de andere twee voertuigen, een 44-jarige man uit Rotterdam en een 43-jarige vrouw uit Amsterdam. Een 20-jarige vrouw uit Rotterdam, die als passagier in een van de twee aangereden voertuigen zat, is door de brandweer uit het voertuig gehaald. Zij is met aangezichtsletsel naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Alle drie de voertuigen moesten worden weggetakeld.

Als gevolg van de aanrijding is de linker tunnelbuis enige tijd afgesloten geweest, wat tot filevorming leidde. De Verkeerspolitie van het KLPD doet onderzoek naar het ongeval.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.