VVD Dordrecht vliegt Beter voor Dordt (BVD) in de haren

27 februari 2010
VVD Dordrecht vliegt Beter voor Dordt (BVD) in de haren

DORDRECHT - De VVD vindt Beter voor Dordt (BVD) negatief. Ad De Dordtenaar opende vanmorgen het eigen katern ermee, dat de liberalen BVD in de haren zijn gevlogen.

Op de websites van de twee partijen is nog geen commentaar te lezen op het artikel van journalist Kees Thies. In het RTV Rijnmond-debat op 10 februari liet BVD-lijsttrekker Piet Sleeking nog VVD-voorman Ferdinand van den Oever weten zijn partij erg rechts te vinden. Het woord extreem in relatie tot de VVD nam hij later terug. De VVD heeft gisteren in Dordt Centraal en vandaag in Ad De Dordtenaar een advertentie gezet. Die actie wordt wel toegelicht op de site van de VVD.

Een aantal prominente VVD-leden in Dordrecht hebben een paginagrote advertentie in Dordt Centraal geplaatst tegen het negativisme in de stad. Zij ergeren zich aan het politieke klimaat waarin vrijwel alles slecht lijkt en waar een tegenstem belangrijker lijkt te zijn dan een toekomstvisie. De VVD-leden Antoon de Kamper, Ed Vermeulen, Willem Zwijnenburg, Rob Boon, Agnes Poot en Remco Valkman roepen de lezers op om voor de toekomst te kiezen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.