Jubilerende Dordt in Stoom voor de veertiende keer eind mei 2010

28 februari 2010

DORDRECHT - Een kwart miljoen bezoekers wordt eind mei in Dordrecht verwacht op de veertiende aflevering van Dordt in Stoom. Het is een jubileumjaar want op 30 april 2010 zal het een kwart eeuw geleden zijn dat Dordt in Stoom voor de eerste keer werd gehouden. Het was toen een ondereel van het Oranjedag-programma.  In de  tweede helft van 1985 werd Dordt in Stoom een stichting. Op www.dordtsehistorischekalender.nl wordt het jubileum al genoemd, dat is aangemeld door Jens van der Vorm de Rijke.

Alle info  en ook de  geschiedenis op de website van de stichting Dordt in Stoom:

www.dordtinstoom.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.