Ondertekening van contract om Wielwijk meer perspectief te geven

28 februari 2010

DORDRECHT - (bron website wielwijk biedt perspectief): Op dinsdag 2 maart a.s. wordt de ‘Samenwerkingsovereenkomst Herontwikkeling Wielwijk’ ondertekend en vindt de opening van de Kansenflat plaats om 16:00 uur in De Markt, Admiraalsplein 403 in Wielwijk.

Ondertekening Samenwerkingsoverenkomst Herontwikkeling Wielwijk
De ‘Samenwerkingsovereenkomst Herontwikkeling Wielwijk’ wordt ondertekend door Arthur Oerlemans, vestigingsdirecteur Woonbron, en wethouder Aaike Kamsteeg. De overeenkomst onderstreept de gezamenlijke ambitie van de gemeente Dordrecht en Woonbron om Wielwijk te herontwikkelen tot een hoogwaardige wijk met bijbehorende voorzieningen. Deze grootschalige wijkvernieuwing loopt nog tot aan 2025. Bewoners worden betrokken bij de herontwikkeling door middel van klankbordgroepen, bijeenkomsten en gesprekken tussen bewoners en professionals. Er wordt fors geïnvesteerd in sloop en nieuwbouw, buitenruimte en voorzieningen met als perspectief: Wielwijk voor eeuwen sterk en weerbaar!

Opening Kansenflat
Aansluitend vindt ook de opening van de Kansenflat plaats onder aanwezigheid van wethouders Aaike Kamsteeg en Ferdinand van den Oever. De Kansenflat is één van de iconen van Wielwijk en symboliseert toekomst, kansen en perspectief voor startende ondernemers en vooral ook voor Wielwijk. In de Kansenflat zijn twaalf creatieve ondernemers gevestigd. Vanuit de kleinschalige bedrijfs- en werkruimtes krijgen zij een aantal jaren de mogelijkheid om hun onderneming en talent verder uit te werken en te ontwikkelen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Projectbureau Wielwijk (078) 639 84 46. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.