Ruiten vernield aan het Van Oldenbarneveltplein

01 maart 2010

DORDRECHT - In een onderzoek naar vernieling van twee ruiten heeft de politie twee aanhoudingen verricht. Op zondag 28 februari 2010 rond middernacht kwam de melding dat het niet goed ging bij een horecagelegenheid aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht.

In de zaak zou ruzie zijn geweest. In de buurt hielden politiemensen kort na de melding een 19-jarige man uit Dordrecht en een 40-jarige man uit Dordrecht aan. Deze laatste had ook geen legitimatiebewijs bij zich.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.