Man en zijn vader hebben ruzie; Vader krijgt hersenschudding

01 maart 2010

DORDRECHT - Na een ruzie hebben politiemensen een 39-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij kreeg op zaterdagavond 27 februari 2010 ruzie met zijn 69-jarige vader.

Dat gebeurde bij een woning aan de Buitengrave in Dordrecht. De vader raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis. Hij heeft vermoedelijk een hersenschudding. Mogelijk ontstond de ruzie binnen en viel het slachtoffer buiten tegen een stenen beeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.