Man botst tegen aanhanger op de Assumburg

01 maart 2010

DORDRECHT - Agenten hebben een 29-jarige autobestuurder uit Dordrecht aangehouden na een aanrijding. Dat gebeurde op vrijdagavond 26 februari 2010 op de Assumburg in Dordrecht. De 29-jarige reed daar en wilde een auto voorbijgaan die volgens hem rechtsaf sloeg.

Op het moment dat de 29-jarige voorbijreed remde het andere voertuig. De aanhanger van de 29-jarige botste tegen het remmende voertuig. Uit de blaastest bleek dat de autobestuurder een te hoog promillage had door alcoholgebruik. Hij krijgt hier proces-verbaal voor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.