Derde verdachte in zaak vernieling ruit aangehouden aan de Johan Wagenaarstraat

01 maart 2010

DORDRECHT - Een derde verdachte, een 35-jarige inwoner van Dordrecht, is zondagmiddag 28 februari aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vernieling van een ruit. Eerder die zondagnacht waren al twee personen aangehouden.

In een horecagelegenheid aan het van Oldenbarneveltplein ontstond in de nacht van zaterdag op zondag onenigheid waarbij een aantal ruiten sneuvelde. De politie kon direct een tweetal verdachten aanhouden. De derde verdachte werd zondagmiddag aangehouden in zijn woning aan de Johan Wagenaarstraat. De man is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.