Beter voor Dordt: ,,Bebouwen Zuidpolder niet nu en niet in de toekomst

03 maart 2010

DORDRECHT -Lijsttrekker voor beter voor Dordt, Piet Sleeking, heeft herhaald dat voor zijn partij de bebouwing van de zuidpolder in de Biesbosch niet  nu en niet in de toekomst aan de orde is. PvdA-voorman en nummer twee op de lijst Cor van Verk had nog de conclusie getrokken, tijdens een debat in de Kunstkerk maandagavond, dat Beter voor Dordt eventueel bij de discussie wel of  niet nieuw bouwen in de Zuidpolder water in de wijn zou doen.

In politieke kringen wordt aangenomen dat de definitieve beslissing om in de Zuidpolder dure huizen te bouwen pas na 2014 zal worden genomen. Dat houdt dus in dat het erom gaat dat hardop denken over de invulling van dat groene gebied de komende jaren zal doorgaan, zonder dat de eerste paal de grond in gaat, of helemaal  wordt gestopt.

Afhankelijk van de ontwikkeling van de huizenmarkt zal het stukje groen wel of niet nodig zijn, zo zeggen de voorstanders.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.