Parkeerterrein voor Overkamppark is al voor langparkeerders

03 maart 2010

DORDRECHT -  De versterking van het betaald parkeren rond de Albert Schweitzer ziekenhuis  en de toekomstige sportboulevard heeft al gezorgd voor het toenemen van langparkeren buiten het  gebied. Het parkeerterrein bij het Overkamppark, waar vroeger mensen even hun auto parkeerden om te trimmen of de hond uit te laten, wordt reeds geheel door langparkeerders ingenomen. Het park in Dordrecht is onderdeel van de zogeheten groene long van de stad. Ook is er een speelplaats waar  ouders met kinderen even langs zouden kunnen komen.

Ook net over de Oudendijk in Sterrenburg 1 begint het zogeheten langparkeren - de gehele dag de  auto laten staan - toe te nemen.  Dat buiten het aangewezen gebied voor betaald parkeren mensen een gratis plek zoeken, is van alle tijden. in de binnenstad schoof meestal na een bepaalde tijd het betaald parkeren op, als de bewoners in een gebied met gratis parkeren hun auto niet meer kwijt konden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.