Ferdinand van Oever zoekt ook VVD-kiezers met SMS-berichten

03 maart 2010

DORDRECHT -,,Reken op je stem en natuurlijk op iedereen die in je adresboek vooorkomt".  Groet Ferdinand. Zo viel VVD-lijsttrekker en wethouder Ferdinand J. van den Oever gisteravond mobiel binnen per SMS-bericht. De VVD probeert ook zo mensen te stimuleren om op lijst 2 uit te komen.

Op allerlei manieren proberen de partijen tot vanavond 9 uur nog de laatste twijfelende kiezers te bereiken, die door te gaan stemmen net het verschil kunnen maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.