Stoopbank blijft Dordtenaren bezig houden

03 maart 2010

DORDRECHT -De Stoopbank in de Biesbosch, een monument dat de inpoldering markant, blijft Dordtenaren bezig houden. Ook de foto van een huis, dat eens op de plek van de Stoopbank stond, is opgedoken.

PvdA raadslid Jacqueline van den Berg kondigt op haar website aan na de verkiezingen met het monument verder te gaan. Het heeft in elk geval  onderhoud nodig. De Stoopbank is  genoemd naar de eerste SDAP-wethouder van Dordrecht die in 2011 honderd-vijftig jaar geleden werd geboren. 

Meer informatie: www.jacqueline-pvda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.