Fietsen in beslag genomen op de Transvaalstraat

03 maart 2010

DORDRECHT - De politie heeft twee fietsen in beslag genomen. Op woensdag 3 maart 2010 omstreeks 00.35 uur zagen agenten op de Singel in Dordrecht iemand fietsen. De man hield nog een andere fiets vast. De politiemensen wilden de verdachte controleren.

Op de Blekersdijk reed de man tussen twee auto’s door en de agenten hoorden een fiets op de grond vallen. De 22-jarige man uit Dordrecht fietste weg. Een agent stapte op de achtergebleven fiets en zette de achtervolging in. Op de Transvaalstraat volgde de aanhouding van de verdachte. Al snel bleek dat in ieder geval een fiets was gestolen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.