Aanrijding op de Spuiboulevard

04 maart 2010

DORDRECHT - Op de Spuiboulevard heeft woensdagmiddag 3 maart een aanrijding plaatsgehad tussen een vuilniswagen en een bestelbus. In beide voertuigen zaten twee personen voorin.

De bestuurder van de bestelbus zou plotseling op de rem hebben getrapt waardoor de daarachter rijdende vuilniswagen niet meer op tijd kon remmen. Een kopstaart aanrijding was het gevolg waarbij de bijrijdster van de bestelbus gewond raakte. Zij was even buiten kennis.

Nadat ze bij kwam werd ze met pijn in nek en schouders door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Beide voertuigen moesten worden getakeld. De ongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.