Graffitispuiter aangehouden op de Dokweg

04 maart 2010

DORDRECHT - Een 21-jarige jongeman uit Dordrecht is woensdagavond 3 maart door de politie aangehouden wegens het spuiten van graffiti op een muur en de skatebaan aan de Dokweg. De knul was met vrienden maar bekende als enige de ‘tags’ aangebracht te hebben.

Van de overige jongeren zijn de gegevens genoteerd.  De melding bij de politie werd gedaan door een getuige. De spuitbussen die aangetroffen werden zijn door de politie in beslaggenomen. De 21-jarige is ingesloten en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.