Kerkblad Kerk op Dordt kiest voor eenmalige unieke oplage van 7500 exemplaren

04 maart 2010

 DORDRECHT - Het nieuwe kerkblad Kerk op Dordt komt in het komende paasnummer in een extra grote oplage uit van 7500 exemplaren. Op 1 of 2 april moet het kerkblad in de bus vallen.

De beslissing voor een extra hoge oplage is uniek voor de Protestants Kerk Nederland op het eiland van Dordrecht.  Kerk op Dordt komt normaal uit in een oplage van 3100 exemplaren.

Begin januari 2010 kwam het nieuwe kerkblad onder hoofdredacteurschap van ds. Bert de Wit voor de eerste keer uit. Kerk op Dordt is een voortzetting van Hervormd Dordrecht, Hervormd Dubbeldam en de Gereformeerde Kerkbode. Drukkerij RAD verzorgt zowel de advertentieverkoop als de druk.

Kerk op Dordt als het PKN-kerkblad loopt vooruit op nauwere bestuurlijke samenwerking tussen de deelnemende kerken op het eiland van Dordrecht. Enerzijds komt er in de toekomst een Dordts PKN-bestuur en anderzijds is ervoor gekozen dat de verschillende wijken meer zelfstandigheid krijgen.

Tot de PKN in Dordrecht behoren de Grote kerk, Wilhelminakerk, Ontmoetingskerk, Augustijnenkerk, Pauluskerk., de Wijnstok, de Andreaskerk, de Petruskapel, de Maranathakerk en de Bron.

De kerken hopen dat door het blad twee keer per jaar in een grotere oplage uit  te  brengen, voor pasen en de kerst, de belangstelling voor de kerkgang toeneemt. Daarnaast wordt gehoopt dat mensen zich buiten PKN-verband zich abonneren op Kerk op Dordt.

Meer info op de website www.kerkopdordt.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.