Beginnend bestuurder aangehouden aan de Hugo de Grootlaan voor rijden onder invloed

05 maart 2010

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Breda is in de nacht van donderdag op vrijdag 5 maart aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten hielden de man staande aan de Hugo de Grootlaan voor een routinecontrole.

De man bleek een beginnend bestuurder en had met een promillage van 0,6 drie keer zoveel gedronken als is toegestaan bij een beginnend bestuurder. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.