Aanrijding tussen brommer en auto op de Lombardstraat

05 maart 2010

DORDRECHT - Donderdagavond 4 maart heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een personenauto. Een 46-jarige man uit Dordrecht reed met zijn brommer over de Lombardstraat. Op de kruising met de Boogjes gaf hij geen voorrang aan personenauto die over de Boogjes reed.

Een aanrijding volgde, waarbij de bromfietser ten val kwam. De man is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Daar het vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol op zijn brommer reed, is hij tevens aangehouden voor het rijden onder invloed. De bestuurder van de personenauto, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, bleef ongedeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.