Update: Beter voor Dordt brengt Dordrecht landelijk in het nieuws

05 maart 2010
Update: Beter voor Dordt brengt Dordrecht landelijk in het nieuws

DORDRECHT - Een Vandaag, Trouw. De grote winnaar in de Dordtse gemeenteraadsverkiezingen - Beter voor Dordt - wordt ook steeds meer landelijk nieuws. Het NOS-journaal nbegon er al mee, toen het apart bij de Dordtse uitslagen het grote succes van Beter voor Dordt. noemde. 

Een vandaag kwam met een reportage vanuit Dordt. Het Hart van Nederland (SBS 6) besteedt ook op de eigen site aandacht aan de grote winnaar. Het AD brengt ook BVD speciaal in beeld. Zelfs de voorpagina werd ervoor vrijgemaakt en Kees Thies was als columnist ook paraat om voorman Piet Sleeking op zijn verantwoordelijkheden te wijzen.

Bij RTV Rijnmond kwam de Dordtse politieke aardverschuiving  direct in  beeld na de berichten uit Rotterdam vanaf de Coolsingel waar het Stadhuis zit.  De Dordtse partijen praten morgenavond (vrijdag) verder over de nieuwe politieke werkelijkheid in de oudste stad van Holland.  Grote belangstelling bestaat vooral voor de leider van de partij, de nestor van de gemeenteraad Piet H. Sleeking.

 Foto: Thymen Stolk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.