Verdachte van poging diefstal bromfiets aangehouden aan de Oudendijk

08 maart 2010

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is op 7 maart op de Stierstraat aangehouden. Een getuige zag hem op de Karel Lotsyweg op de geparkeerde bromfiets van een 16-jarige jongen uit Dordrecht zitten en waarschuwde de eigenaar.

Deze eigenaar stapte op de verdachte af, die daarop wegrende. De 16-jarige eigenaar rende met enkele vrienden de verdachte achterna en ondertussen werd de politie gebeld. De verdachte sprong op de Oudendijk een sloot in om aan zijn achtervolgers te ontkomen, maar na een paar minuten hadden agenten hem alsnog te pakken.

De kletsnatte verdachte is naar het politiebureau gebracht om op te warmen en verhoord te worden. Hij is in verzekering gesteld. Met de bromfiets van de eigenaar bleek daadwerkelijk geknoeid te zijn. Hij heeft aangifte van poging diefstal gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.