Scheidend raadslid Ed Vermeulen koninklijk onderscheiden

10 maart 2010

DORDRECHT - Tijdens de afscheidsraad van de gemeente Dordrecht op 9 maart 2010 is  Ed Vermeulen koninklijk onderscheiden door burgemeester Brok. Vermeulen werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn verdiensten voor de samenleving tijdens de drie perioden dat hij voor de VVD in de gemeenteraad gezeten heeft.
 
"Ed Vermeulen heeft als liberaal in hart en ziel ook op lastige momenten zijn mening nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij heeft in al die jaren een echt VVD geluid laten horen. Wij hebben zijn bijdrage altijd bijzonder gewaardeerd zowel op het inhoudelijke als het menselijke vlak. Drie perioden is een mooie tijd als politicus om afscheid te nemen maar we zullen Ed zijn inbreng in de fractie wel missen", aldus Ferdinand van den Oever.
 
Vermeulen ontving namens de fractie een symbolisch geschenk: een fles Rutte, die niet zonder toeval de naam "OUDE TWAALF" draagt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.