Fietsster aangereden op de Toulonselaan

10 maart 2010
Fietsster aangereden op de Toulonselaan

DORDRECHT - Een 14-jarig meisje uit Dordrecht is op 10 maart gewond geraakt toen ze op de Toulonselaan werd aangereden door een stadbus. Deze werd bestuurd door een 49-jarige man uit Dordrecht, die door de politie als getuige is gehoord.

Zowel de buschauffeur als het meisje reden in de richting van het Sumatraplein toen het meisje plotseling linksaf sloeg. Op dat moment reed de bus naast haar en de chauffeur kon niets meer doen om een aanrijding te voorkomen. Het meisje kwam ten val en 112 werd gebeld. Een traumahelikopter kwam nog ter plaatse voor het verlenen van medische hulp. Het meisje was voortdurend bij kennis en is naar een ziekenhuis vervoerd. Ze had een hoofdwond. Haar toestand valt mogelijk mee.

Foto:Thymen stolk.nl  meer nieuws op www.thymenstolk.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.