Gestolen auto in beslag genomen aan de Lijnbaan

10 maart 2010

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag 9 maart op woensdag 10 maart een gestolen auto in beslaggenomen en daarbij een verdachte aangehouden. De auto stond geparkeerd aan de Lijnbaan. Het bleek om een gestolen auto te gaan met valse kentekenplaten.

Via spullen in de auto traceerde de politie de vermoedelijke bezitter van het gestolen voertuig. Deze persoon, een 28-jarige man uit Dordrecht, werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij heling. Hij zal nader worden verhoord. De auto is getakeld en is voor onderzoek bij de politie gestald.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.