Huiselijk geweld; man aangehouden

10 maart 2010

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Zwijndrecht is op 9 maart in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 26-jarige vrouw. Hij zou haar bij haar keel hebben gegrepen en haar in haar oor hebben gebeten. Aan de mishandeling ging een ruzie vooraf.

De man vroeg zijn vrouw een maaltijd voor hem klaar te maken, maar de vrouw gaf aan daar geen tijd voor te hebben. Na de mishandeling ging de man weg, maar hij kwam later terug in zijn huis. Daar werd hij aangehouden. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.