Aanrijding tussen bromfiets en fiets bij de Kiltunnel

11 maart 2010

DORDRECHT - Een 15-jarig meisje uit ’s-Gravendeel is op woensdagmiddag 10 maart  gewond geraakt bij een aanrijding. Zij liep letsel op aan haar kin en een ambulance bracht haar voor behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Het slachtoffer zat op achterop een fiets bij een vriend. Op het fietspad bij de Kiltunnel in Dordrecht botste een bromscooter tegen de fiets. Hierdoor viel het meisje waardoor ze gewond raakte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.