Twee verdachten aangehouden aan de Kamerlingh Onnesweg voor koperdiefstal

11 maart 2010

DORDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 10 maart twee mannen van 36 en 37 jaar uit respectievelijk Dordrecht en Katwijk aangehouden op verdenking van diefstal. Ze namen rollen koperdraad weg vanaf een terrein aan de Kamerlingh Onnesweg.

Dit werd gezien door een getuige die de politie alarmeerde. Agenten namen poolshoogte. Zij troffen geen personen aan, wel nog meer koperdraad dat duidelijk klaar lag om nog opgehaald te worden. Een postactie volgde waarbij de twee verdachten werden aangehouden toen ze op heterdaad werden betrapt bij het koperdraad. Beiden werden ingesloten. Het koperdraad is in beslaggenomen. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.