Ongeval bij supermarkt aan het Admiraalsplein

12 maart 2010

DORDRECHT - Een medewerker van een supermarkt is gewond geraakt bij een ongeval. De 45-jarige man uit Dordrecht stond op vrijdagmorgen 12 maart 2010 achter een laadklep. Op deze laadklep stond een rolcontainer met emballage. De vergrendeling van de container schoot los en de container kwam naar voren. De 45-jarige kon de container niet meer tegenhouden waarna deze over hem heen viel. Een ambulance kwam snel naar de plek van het ongeval op het Admiraalsplein in Dordrecht en bracht de gewonde man naar het ziekenhuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.