Overval op schoenenwinkel aan de Reeweg Oost met vuurwapen

12 maart 2010

DORDRECHT - Drie mannen hebben een overval gepleegd op een schoenenwinkel. De overval gebeurde op donderdagavond 11 maart 2010 net voor sluitingstijd. De drie liepen de winkel op de Reeweg Oost in Dordrecht binnen en bedreigden daar met waarschijnlijk een vuurwapen het personeel en twee andere mensen.

Ze pakten onder andere geld uit de kassa en renden naar buiten. Het is onduidelijk waar de verdachten, die bivakmutsen droegen, heen zijn gegaan. De politie roept de hulp in van getuigen die kunnen helpen met het onderzoek. Mensen die iets zagen in de buurt van de schoenenwinkel voor of na de overval, bijvoorbeeld de verdachten die zich ophielden bij de Reeweg, kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.