PvdA vergadert in Dordrecht op 25 maart

14 maart 2010

DORDRECHT - Een verschrikkelijk draai om de oren. Dat heeft de pvdA Dordrecht van de kiezer op 3 maart gehad, toen zes van de twaalf raadszetels moesten worden ingeleverd. Het zal onderwerp van gesprek zijn op de komende ledenvergadering. Daarover wordt op de website van de PvdA het volgende gemeld:

Op donderdavond 25 maart 2010 is er de Algemene LedenVergadering van de PvdA Dordrecht. Vanaf 19.30 uur in De Buitenwacht. Alle leden en belangstellenden zijn van harte welkom. Op de agenda staat o.a. de terugblik op de gemeenteraadsverkiezingen en een presentatie over Historische Helden door Hans Berrevoets.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.