Jongen rijdt zonder rijbewijs op de A16

15 maart 2010

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Rotterdam is op maandag 15 maart 2010 rond 01.30 uur aangehouden. Agenten zagen rond dat tijdstip een auto komen vanaf de rijksweg A16 en rijden in de richting van de Mijlweg in Dordrecht.

De bestuurder trok niet overtuigend op met de auto waardoor de motor bijna afsloeg. De politiemensen gaven het voertuig een stopteken op de Van Leeuwenhoekweg. De bestuurder had geen rijbewijs omdat hij nog maar 17 jaar is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.