Diefstal sigaretten uit supermarkt aan het Admiraalsplein

15 maart 2010

DORDRECHT - In een supermarkt aan het Admiraalsplein hebben onbekenden in de nacht van zaterdag op zondag 14 maart een grote hoeveelheid sigaretten gestolen.

De politie heeft een onderzoek gestart. De eigenaar zal maandag 15 maart aangifte doen van de inbraak. Op basis van de camerabeelden is duidelijk dat onbekenden tussen 02.40 uur en 03.15 voorverkenden en daadwerkelijk binnen kwamen.

Getuigen die omstreeks genoemde tijdstippen iets verdachts hebben gezien bij de supermarkt en in de richting van het parkeerterrein aan de M.H. Tromweg en de van Kinsbergenstraat worden verzocht zicht te melden bij de politie in Dordrecht. Dat kan ook telefonisch op nummer 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.