Jongens aangehouden aan de Vrieseweg na vernieling abri

15 maart 2010

DORDRECHT - Op de Vrieseweg hebben agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 maart twee 16-jarige jongens uit Dordrecht en Papendrecht aangehouden op verdenking van het vernielen van een abri.

Personeel van de meldkamer aan het Oranjepark hoorden dat een aantal jongeren vermoedelijk vernielingen pleegden en seinden hun collega’s op straat in. In een tuin gelegen aan de kruising Vrieseweg/Singel hielden de jongens zich achter een heg schuil. Beiden werden aangehouden en waren onder invloed van alcohol.

Tijdens hun verhoor bekenden zij de abri met flesjes bier te hebben vernield. De jongens zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.