Vuurwapen en jointje in de auto aan de Donkerstraat

15 maart 2010

DORDRECHT - Op de Donkerstraat heeft de politie op vrijdagavond 12 maart omstreeks 21.00 uur een 41-jarige man uit Breda aangehouden. Bij controle van de man en zijn auto bleek dat hij zat te blowen en een vuurwapen in zijn bezit had.

Deze werd in de broeksband aangetroffen. De man werd onmiddellijk tegen de muur gezet en geboeid voor transport. In het voertuig werd niet strafbaars aangetroffen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.