Politie zoekt nog naar vermist meisje uit Schuilenburg

12 maart 2010
Politie zoekt nog naar vermist meisje uit Schuilenburg

DORDRECHT - Het onderzoek naar de vermissing van de 12-jarige Milly Boele heeft nog niet naar haar verblijfplaats geleid. Het meisje is nog steeds zoek en de politie tast nog in het duister over wat er met Milly gebeurd is. Het meisje verdween op 10 maart aan het eind van de middag uit haar woning aan de Schuilenburg in Dordrecht. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. De politie heeft een team Grootschalige Opsporing van 40 mensen op deze vermissingszaak gezet, die onder meer buurtonderzoek hebben verricht en uitgebreid met de familie hebben gesproken.

Meisje op camerabeelden is niet Milly Boele
Op woensdagavond 10 maart heeft een buurtbewoner camerabeelden van de Schuilenburg aan de politie gegeven. Op de beelden is onder meer te zien dat op 10 maart aan het begin van de avond  een onbekende man uit een rode auto stapt. Vervolgens is te zien dat de onbekende man op de Schuilenburg achter een meisje aanloopt. Het meisje op de film voldeed niet aan het signalement van Milly. De ouders van Milly hebben de beelden ook gezien en hebben aan de politie verklaard dat het meisje op de beelden hun dochter niet is. In tegenstelling tot wat eerder in de media is gesuggereerd, staat voor de politie vast dat het meisje op de beelden Milly Boele niet is.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Milly of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar de opsporingstiplijn 0800-6070 (gratis). Bellen naar de plaatselijke politie via 0900-8844 (lokaal tarief) kan ook, alsmede anoniem bellen: 0800-7000 (gratis). 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.