Buurt zoekt mee naar vermist meisje in Sterrenburg

15 maart 2010
Buurt zoekt mee naar vermist meisje in Sterrenburg

DORDRECHT - De politie heeft tot nu toe ruim 80 tips binnen gekregen over de verdwijning van Dordtse Milly Boele. Het 12 jarige meisje verdween afgelopen woensdag aan het eind van de middag. Kort daarvoor had zij nog telefonische contact met haar moeder gehad en daarna was zij spoorloos verdwenen. De politie tast nog volledig in het duister wat er is gebeurt die woensdagmiddag. Er werken nu 30 politiemensen aan deze verdwijningzaak 

Zondagmiddag zijn een aantal buurtbewoners in actie gekomen om ook te gaan zoek naar een aanknopingpunt over de verdwijning van Millie. Ze hebben op hyves en MSN mensen opgeroepen om te helpen gaan zoeken in buurt van Schuilenburg in de wijk Sterrenburg in Dordrecht.

Foto's: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.