Aanrijding drie voertuigen op de Albert Neuhuysstraat

18 maart 2010

DORDRECHT - Woensdagmiddag 17 maart vond een aanrijding plaats op de kruising van de Albert Neuhuysstraat, de Patersweg en de Jacob van Ruisdaelstraat. Drie voertuigen reden richting de kruising, vanuit de drie verschillende straten.

De bestuurder van de personenauto die vanaf de Jacob van Ruisdaelstraat kwam, gaf vermoedelijk geen voorrang aan de bestuurder vanaf de Patersweg. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij een van de voertuigen ook een derde voertuig raakte.

De 24-jarige bestuurder uit Dordrecht van het eerste voertuig is naar het ziekenhuis vervoerd met klachten aan de schouders. Ook een andere man, passagier van een van de andere voertuigen moest in verband met rugklachten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.