Man aangehouden aan de Alexanderstraat na inbraak in wijkcentrum

20 maart 2010

DORDRECHT - Een 23-jarige Rotterdammer is op donderdagmiddag 18 maart omstreeks 18.15 uur aangehouden na inbraak in een wijkcentrum. Buurtbewoners zagen dat de man via de achterkant het gebouw binnen wilde komen en belden direct de politie.

Omdat het de man niet lukte via het kapotte raam naar binnen te gaan deed hij een tweede poging via de voorzijde van het pand. Dit lukte wel waarbij hij, naar later bleek,  geprobeerd heeft de kassa open te breken. In meerdere zones van het gebouw ging intussen het alarm af waarna de man wegging en op de Alexanderstraat door de politie werd aangehouden.

Hij voldeed volledig aan het door de getuigen doorgegeven signalement. Hij verzette bij zijn aanhouding maar werd met gepast geweld geboeid en meegenomen naar het politiebureau. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.